HTML

valami más

Mindenről,ami egyszer végig megy az agyamon.

Friss topikok

  • 666Slayer666: tok igaz ezt is nagyon jol megirtad mint az elozot, nagyon rosszfele fordul ez a vilag...egyut erz... (2010.02.08. 20:19) A világ teli van...
  • 666Slayer666: Nagyon igaz, telyesen egyet ertek veled, sot egyut is erzek :)) hajra a tovabbiakban, nagyon szepe... (2010.02.06. 17:22) hol az egyéni stílus?

Linkblog

Archívum

Igazi barátok

2010.02.16. 13:08 exhausted doll

Még egy jó téma amiről irhatok.Manapság kevés az az ember,aki egy olyan barátságban részesülhet,aminek nem a pénz,a siker vagy a menőség az alapja , hanem..csak egyszerűen azért nevez  barátnak,mert szereti azt a bizonyos embert,tiszteli,és eggyetért vele sok mindenben.
Lássuk ki is az igazi barát....

Igazi barát az:

.....aki ha beszólsz egy csajnak,s jön húsz emberrel,s ti csak ketten vagytok,akkor is elküldi a csajt a kurva anyjába,csak,hogy ne keljen végig nézze,hogy egyedül kapsz verést,inkább ő is melletted szenved.

.....aki éjjel  haza kisér,akkor is,ha alig álltok a lábatokon a sok italtól,már csak azért is,hogy legalább te érj haza épségben

.....aki válaszol a telefonra éjjel négykor is anélkül,hogy elküldjön egy melegebb éghajlatra

.....aki bármit megtesz,hogy felviditson,ha szomorú vagy

.....aki mindent megtesz,hogy összehozzon avval a pasival,aki tetszik

.....aki veled sir,ha te is azt teszed

.....aki megölel,ha őszintén bocsánatot kérsz,azért,mert megbántottad

.....aki bármit s bárkit ott hagy,csak,hogy veled legyen

.....aki bele mászik a szarba,ha te is abba heversz
 
.....aki akkor is azt mondja küzdj,amikor mindenki más azt mondja,hogy add fel

.....akinek,bár van pasija,de soha nem felejtkezik meg rólad

.....aki mindig figyelmesen meghallgatja a te mondanivalód is,még ha nem is ért veled eggyet

Kb. ez egy igazi barát viselkedése veled szemben,ha legalább háromnegyede igaz a te barátodra,akkor szerencsésnek nevezheted magad,ha nem pedig,hagyd ott,ahol van,s keress egy olyan barátot,aki jobban megérdemel.
Természetesen,hogy ilyen barátod legyen,te is úgyanezt kell viszonyozd,s vigyáznod kell rá,mert a barátság nagyon szoros kapcsólat lehet , de akár egy perc allatt is elszakadhat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://exhausteddoll.blog.hu/api/trackback/id/tr981763026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása