HTML

valami más

Mindenről,ami egyszer végig megy az agyamon.

Friss topikok

  • 666Slayer666: tok igaz ezt is nagyon jol megirtad mint az elozot, nagyon rosszfele fordul ez a vilag...egyut erz... (2010.02.08. 20:19) A világ teli van...
  • 666Slayer666: Nagyon igaz, telyesen egyet ertek veled, sot egyut is erzek :)) hajra a tovabbiakban, nagyon szepe... (2010.02.06. 17:22) hol az egyéni stílus?

Linkblog

Archívum

A világ teli van...

2010.02.08. 20:07 exhausted doll

A világ teli van:

 1.Hülye emberekkel,akik azt hiszik,hogy boldogabbak lesznek attól,ha egy emost, egy gothikust vagy akár egy embert,aki feketében öltözik,kicsúfolnak.

 2.Kétszinű emberekkel,akik azt gondolják,hogyha megpuszilnak aztán kipletykálnak, elhitetik veled,hogy jó barátaid..elég hülye az,aki elhiszi nekik.

 3.Okoskodó emberekkel:akik mindig mindenbe beleszólnak,mégha nem is az ő dolguk.

 4.VALLÁSOS emberekkel:akik elhitetetik mindekivel,hogy ők a szentek,a jók,a büntelenek,holott alig várják,hogy el tudják mondani a tanároknak,hogy miket káromkodsz,miután kapsz egy 1est csak azért,mert kiállsz a véleményed mellett.

5."Hercegnőkkel":ide tartoznak a miss p**ák,akik a katedrára fekszenek a tanárok előtt,vagy 10centis miniszoknyában járnak ki télen.

6.Intelligens emberekkel:akiknek természetesen a tudásuk háta mögött a  pénz áll.

7.Ingyenélő tanárokkal:akik semmit sem tanitanak,sőt,néha még iskolában sem mutatkoznak,de sztrájkolnak a fizetés emelésért.

8.Depressziós kislányokkal:akik átlagban 14évesek,és felvágják maguk,csak mert egy 20éves faszi kihasználta őket.

9.Erőszakos pasikkal,akik akkor érzik “férfinek” magukat,ha megütnek egy nőt.Az ilyen csak találjon majd egy olyan nőt aki majd szétrugdossa a férfi büszkeségét:D

 

És természetesen élj jól ilyen emberek között,anélkül,hogy kimondanád,hogy mennyire szar ez a világ..és főleg,mennyi szar ember él benne.Gratulálok annak,akinek sikerül,de nekem nem megy ez...

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://exhausteddoll.blog.hu/api/trackback/id/tr691740310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

666Slayer666 · http://omimetal.files.wordpress.com/2009/08/shagrath.jpg 2010.02.08. 20:19:49

tok igaz ezt is nagyon jol megirtad mint az elozot, nagyon rosszfele fordul ez a vilag...egyut erzek veled...irto nehez elni egy ien elcseszett vilagban.
süti beállítások módosítása