HTML

valami más

Mindenről,ami egyszer végig megy az agyamon.

Friss topikok

  • 666Slayer666: tok igaz ezt is nagyon jol megirtad mint az elozot, nagyon rosszfele fordul ez a vilag...egyut erz... (2010.02.08. 20:19) A világ teli van...
  • 666Slayer666: Nagyon igaz, telyesen egyet ertek veled, sot egyut is erzek :)) hajra a tovabbiakban, nagyon szepe... (2010.02.06. 17:22) hol az egyéni stílus?

Linkblog

Archívum

fenyegetés

2010.02.16. 12:04 exhausted doll

Manapság mindenki fenyegetéssel van körül véve.Fenyegetnek a suliba,hogy ha nem jársz rendszeresen kidobnak,vagy ha nem tanulsz megbuktatnak.Munkahelyen a főnök
szépen elmagyarázza neked,hogy ha nem végzed a munkád,kidob s majd kereshetsz mást.Ez kb rendben van,hisz úgy próbálják megoldani a dolgokat,hogy nekik is,de neked is megfeleljen.
Na,de jön a jobbik fele a fenyegetésnek,amit általába interneten kapsz..messengeren,vagy msnen. Gyakran fenyegetnek az emberkék,beszólnak,hogy ha elkapnak
az úton agyon ütnek.Természetesen,az úton soha sem járnak az ilyenek egyedül,mivel félnek,hogy nehogy az általuk kiásott gödörbe pont ők essenek be.Ezt körülbelül saját tapasztalatomból mondom,van két 14éves ribanc,aki folyton fenyeget,hogy megver,mert tetszek annak a pasinak,akibe belezúgtak.Az meg természetesen,jól kihasználta őket.Normális,én vagyok a hibás,mert tetszem neki..hát azért ez sem semmi.Aztán meg kb fél óránként lépnek fel olyan idkkal,amik általába román nevűek,igy azt hiszik,hogy nem fogok rájönni,hogy csak ők azok.
Rendben,tényleg ha foglálkoznák azzal a bizonyos sráccal,akkor nem mondanák semmit,habár még akkor sem lenne okuk szövegelni,mert a pasi azt csinál amit akar,mert tudtom szerint,eggyikkel sem esküdött meg.Na de nincs semmi köztem s a srác között,s ezt 100szor elmondtam már nekik is,de na nincs kinek..
Ezentúl természetesen nem fárasztom magam avval,hogy magyarázkodjak nekik,ha irnak egyből letiltom őket,aztán majd ha az úton összefutunk max. b**ok két pofot nekik,na de ez sem megoldás mivel,ha hozzá nyulsz megy a rendőrségre,s nekem nincs kedvem börtönbe tölteni egy napot,aztán meg kártérittést fizetni ilyeneknek..:)
Erre csak egy dolgot lehet mondani:nagy baj az agybaj.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://exhausteddoll.blog.hu/api/trackback/id/tr131762847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása