HTML

valami más

Mindenről,ami egyszer végig megy az agyamon.

Friss topikok

  • 666Slayer666: tok igaz ezt is nagyon jol megirtad mint az elozot, nagyon rosszfele fordul ez a vilag...egyut erz... (2010.02.08. 20:19) A világ teli van...
  • 666Slayer666: Nagyon igaz, telyesen egyet ertek veled, sot egyut is erzek :)) hajra a tovabbiakban, nagyon szepe... (2010.02.06. 17:22) hol az egyéni stílus?

Linkblog

Archívum

hol az egyéni stílus?

2010.02.06. 17:11 exhausted doll

Manapság  ha kimész s végig nézel az emberek között(főleg a fiatalok között) észre veszed,hogy kevés az a személy,aki kicsit is másképp néz ki,minden lány egy szűk farmert s egy kihivó polót visel,tűsarkú cipőt(amivel télen 2 lépést nem tesz a jegen segitség nélkül),egyforma frizurát és egyforma festést,aminek az alapja 2kg alapozó,(esküszöm néha olyanok,mint egy rosszminőségű játékbabák).

Ez idáig mind rendbe lenne,hisz mindenkinek más tetszik,nem vagyunk egyformák,de mikor a háromnegyede a városnak  ugyanúgy néz ki,az már kezd ijesztő lenni.

 

Na de még mindig nem lenne gond,ha csak annyi lenne,hogy a világ háromnegyede ugyanolyan ruhát hord s ugyanolyan frizurát visel,de mikor ezek a kis „klónok”beszólnak azoknak,akik egy cseppet is másképp mernek öltözni,mint ők,akkor jön,hogy a hajam minden egyes szálát kitépjem.Na de ezt még mindig elnézném,ha nem jönne a nehezebb része:

 

a suliban megszólitnak ha fekete körmökkel mész,de a kis “szőke plázacicát”nem szólitják meg,ha rozaszin vagy narancsságra zselés körmei vannak.Vagy egy másik példa,ha vörös tincseket teszel a hajadba,az osztályfőnököd hivja a szüleidet avval a szöveggel,hogy: „azt hiszem a lánya valami furcsa bandába keveredett be,figyelte,hogy mostanába milyen furán öltözik?Na meg az a viselkedés..” Hát igen,kritikán aluli..,ne fesd a hajad feketére,vagy vörösre,de ha a többiek egyik napról a másikra szőkére festik a hajuk,azt nem veszi még a kutya sem észre.

Aztán,a jobbik,ha piercinggel jelensz meg iskolában,másnapra ha nem szedeted ki,nem jöhetsz iskolába vagy megint hivják a szüleid,és kezdik a rossz bandás históriát.(Még szerencse,hogy én tartottam egy prédikálást az aligazgatónőnek,s azután rájött,hogy tehet bármit,mert úgysem szedem ki:D)

Na de,azért mégis szánalmas,hogy a mai világba az  a jó ruha,amiből mindened kilátszik,vagy az a füllbevaló szép,amelyik csillárnak jobban megfelelne,mint füllbevalónak.Dehát ha ez tetszik nekik,csak hajrá,de legalább azt a pár embert kiméljék,akinek az izlése többet enged,s másképp öltözik.

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://exhausteddoll.blog.hu/api/trackback/id/tr421734466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

666Slayer666 · http://omimetal.files.wordpress.com/2009/08/shagrath.jpg 2010.02.06. 17:22:14

Nagyon igaz, telyesen egyet ertek veled, sot egyut is erzek :)) hajra a tovabbiakban, nagyon szepen meg fogalmaztad :)
süti beállítások módosítása